BIOGRAFIJA

Omar Kajat, sa više od 20 godina iskustva, je među najistaknutijim dizajnerima enterijera na Bliskom istoku i dizajnerima i konsultantima iz oblasti velnes i fitnes centara, kao i bazena i vodenih konstrukcija. Svoje stručne usluge pruža širom svijeta.

Omar je bio jedini dizajner enterijera koji je radio kao dio tima koji je konstruisao najveće ostrvo pravljeno ljudskom rukom, “The Pearl Qatar” u Dohi u periodu od 2007. do 2014.godine. Učestvovao je u izradi master plana, kao i u njegovom sprovođenju, gdje je upravljao podizanjem mnogih kula, vila, kuća, poslovnih prostora, riva, amfiteatra, i ostalih građevina.

Dizajnirao je mnoge vodene konstrukcije, uključujući jedinstvenu muzičku interaktivnu vodenu konstrukciju “Fontana Katara” u Dohi. Dizajnirao je veliki broj bazena, uključujući i bazen nagrađen za dizajn 2015. godine u Dohi.

Dizajnirao je i izveo mnoge stambene i poslovne prostore / velnes i fitnes centre u Libanu, Kataru i UAE. Tokom realizacije tih projekata, radio je sa renomiranim međunarodnim dobavljačima u svrhu ispunjenja vizija klijenata, ostajući u okvirima željenog budžeta.

Omar je dizajnirao i nadgledao izgradnju mnogih rezidencijalnih i poslovnih prostora, velnes i fitnes centara u Libanu, Kataru i UAE. Tokom ovih projekata radio je sa renomiranim međunarodnim dobavljačima u cilju ispunjenja vizije i budžeta klijenta.

Omar je diplomirao na U.S.E.K Universite Saint Esprit Kaslik u Bejrutu 2000. Godine.

ISTORIJA | MISIJA | VIZIJA

HISTORY 

MISSION 

VISION

Sa više od dvije decenije iskustva i rada u različitim renomiranim firmama u Libanu i Kataru, Omar je dizajnirao i nadgledao mnoštvo projekata u Libanu, Kipru, Kuvajtu, Kataru, UAE i Italiji. Do današnjeg dana radio je na preko 200 komercijalnih i stambenih projekata.

Misija firme je pametno planiranje prostora i građevinska rješenja za građevinske projekte nove generacije. Misija OMNIFIC-a je da pruži ekspertizu, znanje i izvanrednu vještinu dizajniranja koje su Vam potrebne da biste stvorili svoj sljedeći projekat. Bilo da Vam je potrebna izgradnja, dizajn enterijera ili renoviranje, OMNIFIC je tu da pruži profesionalna, blagovremena i rentabilna rješenja za ostvarenje Vaše ideje, od samog početka projekta. Svaki od naših projekata počinje personalizovanom konsultacijom i uključuje različite usluge prilagođene klijentu, od počet- nih skica do završnog izvođenja.

Biznis sa akcentom na kvalitet konsultantskih usluga iz oblasti dizajna, kako u segmentu enterijera, tako i u segmentu arhitekture na rezidenci- jalnom i komercijalnom tržištu; pružanje usluga u Crnoj Gori i inostranstvu.